sloeproeivereniging Bartlehiem Friesland

Facebook

Het lidmaatschap van de SRVB loopt in principe van 1 januari tot en met 31 december. Je betaalt een vaste contributie. In principe roeien we van maart tot en met november. In de wintermaanden wordt er onderhoud aan de sloep gedaan. Je kunt een, twee of drie keer per week roeien. Zie onder Trainingen. Als je in de loop van een jaar lid wordt, wordt het bedrag aangepast. Zie onder Contributie.

Zin in sloeproeien?

Leuk dat je interesse hebt in het lidmaatschap van Sloeproeivereniging Bartlehiem. We vertellen je graag hoe je lid kunt worden. 

Roeien is een stevige sport die een goede techniek vereist. Nieuwe leden willen we alle ruimte en aandacht geven om dit te leren.  Daarom organiseren we tweemaal per jaar introductietrainingen voor nieuwe leden. Dat doen we half april en half augustus. 

Tijdens de introductietraining leer je de basis van de techniek, raak je vertrouwd met de sloep en de riemen, en merk je vanzelf of roeien bij jou past. Je kunt twee keer deelnemen aan een proeftraining. Als je er daarna voor kiest om door te gaan, word je lid. 

Interesse? Meld je aan voor de introductietraining in april of augustus. Dan kun je vanaf mei of september voluit meedoen aan de gewone trainingen. Heb je al ervaring met sloeproeien? Geef dit even aan, zodat we kunnen overleggen of proefroeien voor jou noodzakelijk is.


Meld je aan via: 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je wordt ingedeeld op een van de volgende tijdstippen:

·     Maandag   19.30 – 21.00 uur

·     Woensdag 19.30 – 21.00 uur

·     Zaterdag    9.30 – 11.00 uur

 

De contributie bedraagt € 150,- per jaar. Voor het eerste jaar geldt een staffeling, afhankelijk van het moment van inschrijving:

  • Inschrijving voor 1 juni: 100 procent van de jaarcontributie.
  • Inschrijving tussen 1 juni en 1 augustus: 75 procent van de jaarcontributie.
  • Inschrijving tussen 1 augustus en 1 november: 50 procent van de jaarcontributie.
  • Inschrijving tussen 1 november en 1 januari: geen contributie.

Bepalend is het moment van inschrijving.

De club biedt je de mogelijkheid om een jack en een shirt aan te schaffen. 

Je kunt het lidmaatschap per 31 december beëindigen. Het lidmaatschap moet voor 30 november van het lopende jaar worden opgezegd. Regels rond lidmaatschap, aan- en afmelding zijn te vinden in de Statuten en in het Huishoudelijk reglement.